Шмигаль пояснив, що є основою для реалізації сотень проєктів в Україні

Шмигаль пояснив, що є основою для реалізації сотень проєктів в Україні

Укрінформ
Співпраця громадянського суспільства, бізнесу та влади є основою для реалізації сотень проєктів по всій країні.

Як передає Укрінформ з посиланням на Урядовий портал, про це Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль сказав під час участі у презентації концепцій інтеграційних проєктів у межах реалізації проєкту «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости співпраці».

«В Україні з’являється все більше ініціативних громад, які роблять правильні і корисні речі для держави. Єднати українців та прокладати мости співпраці між регіонами — це ключові речі, що роблять нашу державу успішною. Саме коаліція громадянського суспільства, бізнесу, центральної та місцевої влади є основою для реалізації сотень проєктів по всій країні, які спрямовані на покращення життя наших громадян», — зазначив Прем’єр-міністр.

Шмигаль підкреслив, що проєкт «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости співпраці» - один із тих проєктів, які варто брати за приклад іншим регіонам та розвивати його надалі. Ініціативи, які обговорюються в межах спільних дискусій, за його словами, мають отримати практичну реалізацію, а співпраця регіонів має розширюватися на нові сфери.

Також Прем’єр-міністр наголосив, що вкрай важливо налагодити системне співробітництво між двома областями для подолання стереотипів та сформувати загальноукраїнську солідарність між регіонами.

Читайте також: Уряд ініціює перезавантаження системи перевірок бізнесу

У заході взяли участь Тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін, директор місії USAID в Україні і Білорусі Джим Хоуп, голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко, голова Івано-Франківської облдержадміністрації Світлана Онищук.

Проєкт «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости співпраці» реалізувався впродовж лютого-червня 2021 року. Його мета — розвиток територій та покращення добробуту населення через розроблення та імплементацію спільних міжрегіональних проєктів в соціальній, торгово-економічній, науково-технічній і культурній сферах між Івано-Франківською та Донецькою областями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-