Реформа Укроборонпрому: посли G7 закликають не зволікати з впровадженням закону

Реформа Укроборонпрому: посли G7 закликають не зволікати з впровадженням закону

Укрінформ
Посли країн "Великої сімки" (США, Японія, Німеччина, Велика Британія, Франція, Італія, Канада) привітали ухвалення Верховною Радою Закону "Про особливості реформування підприємств оборонно-промислового комплексу державної форми власності".

Як передає Укрінформ, про це посли G7 повідомили у Твітері.  

"Посли G7 вітають прийняття українським парламентом закону 3822 про реформування оборонно-промислового комплексу. Закон створює добру основу для корпоратизації Укроборонпрому та вдосконалення стандартів корпоративного управління у секторі відповідно до керівних принципів ОЕСР", - ідеться у повідомленні.

Також посли заохочують до швидкого та ретельного впровадження закону, щоб мінімізувати корупційні ризики. "Належно впроваджені ці реформи сприятимуть підвищенню глобальної конкурентоспроможності оборонної промисловості України та подальшому забезпеченню безпеки країни", - заявили посли G7.

Читайте також: Гусєв: Частина підприємств Укроборонпрому – просто закинуті будівлі

Як повідомляв Укрінформ, 13 липня Верховна Рада ухвалила закон №3822.

Документ, зокрема передбачає запровадження сучасної моделі корпоративного управління на підприємствах концерну, яка убезпечить їх від корупційних ризиків, конфлікту інтересів та прямого політичного впливу.

Фото: Укроборонпром

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-