Делегація представників великого французького бізнесу відвідає Київ

Делегація представників великого французького бізнесу відвідає Київ

Ексклюзив
Укрінформ
Україну 24-25 червня відвідає делегація високого рівня об’єднання французьких компаній та підприємств MEDEF («Рух підприємств Франції»).

Її очолюють президент MEDEF Жоффруа Ру де Безьйо та голова українсько-французької ділової ради MEDEF International, генеральний директор концерну EGIS Лоран Жермен, повідомили власному кореспондентові Укрінформу у посольстві України у Франції.

До складу делегації також входять представники провідних французьких компаній, зокрема, Egis, Bouygues, Travaux Publics, Colas, Thales, Veolia, Alstom, Airbus та інші, а також інвестиційних банків, включаючи Bpifrance, Lazard Frères та Crédit Agricole.

За програмою візиту, заплановані зустрічі представників великого французького бізнесу з Президентом Володимиром Зеленським, головою НБУ Кирилом Шевченком, співголовами українсько-французької міжурядової комісії з економічного співробітництва міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, а також з керівниками профільних міністерств.

«Це буде перший візит президента MEDEF до України за часів незалежності держави», - підкреслили у посольстві України у Франції.

Читайте також: Податковий кодекс: чому бізнесу не подобаються ймовірні зміни

Як зазначається, упродовж року президент MEDEF на чолі делегацій представників великого французького бізнесу здійснює не більше двох-трьох закордонних поїздок до країн, які вважаються французькою стороною найбільш перспективними і динамічними у двосторонньому економічному співробітництві.

«Ця подія є прямим наслідком візиту міністра економіки, фінансів та відновлення Франції Брюно Ле Мера до Києва 13 травня 2021 року, результатоми якого стало підписання низки важливих міжурядових угод з пільговим французьким кредитуванням України на суму близько 1,3 млрд. євро», - додали у посольстві.

Українські дипломати упевнені, що факт візиту президента MEDEF дає дуже позитивний сигнал бізнес-середовищу Франції, показує Україну відкритою для світу, привабливою для інвестицій, зрозумілою та передбачуваною для потенційних партнерів.

MEDEF («Рух підприємств Франції») – об’єднання французьких компаній та підприємств, створене у 1998 році з метою представлення інтересів та посередництва у відносинах між профспілками і державою. Наразі MEDEF об’єднує 800 тис. французьких підприємств та має вагомий вплив на економічну політику країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-