Україна цінує кожного інвестора - Разумков

Україна цінує кожного інвестора - Разумков

Укрінформ
Україна цінує кожного інвестора, який стимулює розвиток економіки, створює робочі місця та допомагає виходити з непростих ситуацій.

Як передає Укрінформ, про це Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков написав у Фейсбуці.

"Україна цінує кожного інвестора, який стимулює розвиток економіки, створює робочі місця та допомагає виходити з непростих ситуацій, які стоять перед нами. Верховна Рада готова до конструктивного діалогу з бізнесом для створення рівних та зрозумілих умов роботи. Сьогодні під час зустрічі з представниками American Chamber of Commerce in Ukraine (Американської торговельної палати) обговорили основні кроки для економічного зростання нашої держави", - написав Разумков.

За його словами, парламент ухвалив закон про інвестиційних нянь, а також відновив статтю про відповідальність за незаконне збагачення.

"Паралельно очікує на розгляд проект закону про індустріальні парки, який допоможе бізнесу працювати в нашій державі. Не менш важливим аспектом успішної роботи є і верховенство права. У стінах Верховної Ради вже розглядаються законопроекти щодо нового регламенту Конституційного Суду, антикорупційної та судової реформ", - зауважив Разумков.

Голова Верховної Ради упевнений, що тільки спільними зусиллями як на рівні центральної, місцевої влади, так і на рівні бізнесу, можливо створити всі умови для економічного зміцнення та розвитку України.

"Адже саме бізнес сплачує податки, наповнює бюджет і допомагає пройти ті випробування, які сьогодні існують", - наголосив Разумков.

Читайте також: Разумков розповів про результати візиту до Брюсселя

Як повідомляв Укрінформ, 30 березня Верховна Рада у другому читанні та в цілому підтримала законопроєкт, що розблоковує велику приватизацію.

Зазначений законопроєкт скасовує заборону на проведення аукціонів з великої приватизації, яка була встановлена у 2020 році у зв’язку з пандемією коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-