Шмигаль обговорив перспективи співпраці з німецьким бізнесом

Шмигаль обговорив перспективи співпраці з німецьким бізнесом

Фото
Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль обговорив з членами Німецько-Української промислово-торговельної палати перспективи співпраці.

Про це повідомляє Урядовий портал, передає Укрінформ.

Під час зустрічі Шмигаль зауважив, що німецький бізнес в Україні вкладає інвестиції, створює робочі місця, сплачує податки та приносить нові стандарти й технології.

«Уряд, зі свого боку, продовжує впроваджувати реформи. На ключових позиціях для нас залишається судова реформа. Це те, чого очікує бізнес, і те, чого очікує суспільство, аби почуватися себе захищено», — зазначив Прем’єр-міністр.

Говорячи про нещодавно затверджену урядом Національну економічну стратегію до 2030 року, він зауважив, що це перший довгостроковий документ для держави. «Над ним працювали сотні суб’єктів: асоціації, бізнес, громадські організації. Ми залучали максимальну кількість зацікавлених сторін. Документ збалансований і передбачає стратегічно важливі кроки», — підкреслив очільник уряду.

Прем’єр-міністр також висловив сподівання, що 4-й Німецько-український бізнес-форум, запланований у цьому місяці, дасть результати для розвитку двосторонніх відносин.

Читайте також: Економічні перемоги і прорахунки уряду: очима його голови Дениса Шмигаля

Своєю чергою президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков зауважив, що бізнес-форум — це важлива подія для того, аби українські підприємці посилили своє представництво у Німеччині.

«Для нас важливо, щоб малий і середній український бізнес виходив на німецький ринок. Незважаючи на те, що на німецькому ринку непросто працювати, але це велика можливість для українського бізнесу, тож ми будемо його підтримувати», — сказав Чижиков.

На зустрічі були присутні міністр інфраструктури Владислав Криклій, Надзвичайний і Повноважний Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анка Фельдгузен, представники Міністерства розвитку економіки, торгівлі й сільського господарства України та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-