Шмигаль доручив щоденно моніторити ціни на пальне в областях

Шмигаль доручив щоденно моніторити ціни на пальне в областях

Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив активізувати діяльність міжвідомчих робочих груп в областях для проведення заходів із метою боротьби з нелегальним обігом пального.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Телеграмі після наради, присвяченій цим питанням.

«Споживачі повинні мати доступ до якісного та доступного пального. Активізуємо діяльність міжвідомчих робочих груп в областях для проведення заходів із метою боротьби з нелегальним обігом пального. Ці та інші питання обговорив сьогодні на нараді за участю представників Мінекономіки, Мінрегіону, Офісу Президента, Антимонопольного комітету, Нацполіції, ДСНС та інших уповноважених органів. Робочі групи проводять щоденний моніторинг цін на пальне в кожному районі», - зазначив Шмигаль.

Читайте також: Літр пального на АЗС може здорожчати більш як на гривню - експерти

За його словами, до цієї роботи мають бути залучені представники нафтогазової галузі, профільних асоціацій, органів місцевого самоврядування, ДФС, ДСНС, Нацполіції та інших уповноважених органів.

Шмигаль також доручив Антимонопольному комітету провести перевірку дотримання вимог законодавства про захист економічної конкуренції під час реалізації світлих нафтопродуктів. Держмитслужбі, Держпродспоживслужбі та Держекоінспекції - за тиждень подати Кабінету Міністрів пропозиції щодо здійснення лабораторних досліджень якості пального та пропозиції щодо створення державної системи якості пального.

Як повідомляв Укрінформ, у зв'язку зі зростанням цін на пальне в Україні почали перевірки АЗС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-