Стефанішина анонсувала консультації з бізнесом щодо оновлення Угоди про асоціацію

Стефанішина анонсувала консультації з бізнесом щодо оновлення Угоди про асоціацію

Укрінформ
Офіс віцепрем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції наприкінці липня розпочне консультації з бізнесом щодо оновлення Угоди про асоціацію України з ЄС.

Про це заявила віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина на брифінгу «Україна та Угода про асоціацію з ЄС: моніторинг виконання 2014-2019», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Оновлення Угоди про асоціацію - це багаторівневий процес, який з часом буде запускатися у двосторонньому форматі, але вироблення сильної української позиції повинне базуватися не лише на урядовому аналізі, а має бути підкріплене пропозиціями насамперед бізнесу.  Дуже скоро - вже до кінця цього місяця - стартують так звані діалоги з бізнесом. До кінця липня ми сформуємо коло експертів, які разом з бізнесом зберуть ключові акценти, які мають стати основою нашої переговорної позиції», - сказала Стефанішина.

Читайте також: Євроінтеграція: Стефанішина озвучила амбітні плани на жовтневий саміт з ЄС

Вона додала, що йдеться про структурний секторальний діалог, а також загальні консультації, які буде забезпечувати Офіс віцепрем’єра в координації з іншими міністерствами.

На переконання віцепрем’єра, відкритість цього процесу є запорукою його успіху.

Як повідомлялося, саміт Україна –ЄС має відбутися 1 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-