Укрзалізниця переводить частину працівників на чотириденний робочий тиждень

Укрзалізниця переводить частину працівників на чотириденний робочий тиждень

Укрінформ
З 1 липня Укрзалізниця запроваджує чотириденний робочий тиждень для низки категорій своїх працівників.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

«З 1 липня на чотириденний робочий тиждень перейдуть у першу чергу співробітники апаратів управлінь центрального офісу Укрзалізниці, регіональних філій і філій та інженерно-технічні працівники», - йдеться у повідомленні.

Запровадження неповного робочого тижня не торкнеться робітників, які працюють за змінним графіком, зайнятих на роботах капітального характеру (реконструкції та капітального ремонту колії, стрілочних переводів, штучних споруд), з ремонту, обслуговування й налагодження основного технологічного устаткування, безпосереднього перевезення вантажів і пасажирів та їх обслуговування.

Читайте також: Кабмін схвалив проєкт, який відтермінує виплату Укрзалізницею дивідендів за 2019 рік

За словами в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Івана Юрика, скорочення робочого тижня для окремих працівників - це вимушений крок, про який було заздалегідь повідомлено наприкінці квітня. І вже наприкінці серпня цього року компанія повернеться до перегляду цього рішення.

«Усе залежатиме від відновлення економіки України та обсягів вантажних залізничних перевезень. Я впевнений, що компанія впорається з цією кризою та вийде з нею сильнішою й ефективнішою», - зазначив Юрик.

Читайте також: Загроза нацбезпеці: Укрзалізниця про рішення Верховного суду щодо правонаступництва

Як повідомляв Укрінформ, в АТ «Укрзалізниця» заявляли, що запровадження чотириденного робочого тижня в компанії відбудеться у разі продовження карантинних заходів в Україні. Адаптивний карантин у країні було продовжено до 31 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-