МАУ скасовує низку рейсів до 16 країн

МАУ скасовує низку рейсів до 16 країн

Список
Укрінформ
Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) скасовує деякі рейси до Італії та ще 15 країн через коронавірус. Також переглянули частоту внутрішніх авіарейсів.

Про це повідомляє пресслужба компанії у Facebook.

"У зв’язку із рекомендаціями урядів багатьох країн щодо уникнення масових заходів, обмеження інтенсивності пересування між країнами та пов’язаним з цим зниженням попиту на авіаперельоти, МАУ скасовує деякі рейси до Італії, Швейцарії, Греції, Німеччини, Ізраїлю, Іспанії, Великої Британії, Литви, Азербайджану, Туреччини, Польщі, Угорщини, Австрії, Чехії, Фінляндії, Данії, а також другу частоту окремих внутрішніх рейсів в межах України", - йдеться у повідомленні.

Про подальші рішення авіакомпанії у контексті введення карантину в Італії буде додатково повідомлено дещо згодом, додали у пресслужбі.

У МАУ зазначили, що пасажири, які залишили свої контактні дані під час бронювання, будуть поінформовані про будь-які зміни в розкладі заздалегідь. МАУ рекомендує перевіряти статус рейсів за кілька днів до вильоту на сайті авіакомпанії або зателефонувати до контактного центру авіакомпанії.

Читайте також: Ізраїль через коронавірус обмежує в'їзд для всіх іноземців

Як повідомляв Укрінформ, станом на 10 березня кількість інфікованих вірусом Covid-19 у світі зросла до 114 448 осіб.

Із початку спалаху епідемії Covid-2019 у світі вже одужали 64 156 осіб. Померли від недуги 4 026 пацієнтів.

У Чехії та Польщі забороняють масові заходи через спалах коронавірусу. Німеччина і Франція також зараз запроваджують заборону проведення масових заходів,

Читайте також: МАУ пропонує безкоштовно змінити дату вильоту до/з Італії

Авіаперевізник Wizz Air вирішив тимчасово призупинити рейси до Італії та Ізраїлю через спалах коронавірусу.

Уряд Ізраїлю з 12 березня запроваджує обмеження на в'їзд до країни для іноземних громадян у зв'язку з поширенням коронавірусу Covid-19.

В Україні за весь період поширення нового коронавірусу Центр громадського здоров’я України отримав 40 підозр про захворювання на COVID-19, нових лабораторно підтверджених випадків інфікування немає.

3 березня у чоловіка з Чернівців підтверджено зараження коронавірусом, наразі стан хворого стабільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-