Директорів п'яти комбінатів зі зберігання нафтопродуктів відсторонили від роботи - ЗМІ

Директорів п'яти комбінатів зі зберігання нафтопродуктів відсторонили від роботи - ЗМІ

Укрінформ
Держрезерв відсторонив від роботи директорів п'яти комбінатів, що спеціалізуються на зберіганні нафти і нафтопродуктів. На підприємства призначено в.о. керівників.

Про це повідомило видання enkorr.

"Державне агентство резерву відсторонило від виконання обов'язків керівників усіх п'яти комбінатів, що спеціалізуються на зберіганні нафти і нафтопродуктів. Відповідну інформацію enkorr підтвердили в пресслужбі відомства", - йдеться в повідомленні.

Директорів державних організацій, що належать до сфери управління Держагентства, було відсторонено від виконання своїх посадових обов'язків на період проведення внутрішнього аудиту, повідомили виданню в пресслужбі.

На всі комбінати - «Зірка» (Запорізька обл.), «Астра» (Чернігівська обл.), «Естафета» (Хмельницька обл.), «Рекорд» (Житомирська обл.) і «Планета» (Харківська обл.) - призначено виконувачів обов'язків керівників.

Читайте також: Рада, Кабмін, РНБО і не тільки: Пацкан обіцяє тотальний аудит

Керувати «Астрою» призначено Сергія Шевченка, «Рекордом» - Віктора Бакая, «Естафетою» - Андрія Голубея, «Зіркою» - Олега Марголіна, «Планетою» - Андрія Гулеватого.

На трьох із п'яти комбінатів Мін'юст уже зареєстрував нових тимчасових керівників і вніс відповідні дані до Єдиного держреєстру юридичних осіб.

У той же час, згідно з реєстром юридичних осіб, станом на 13 лютого право підпису як і раніше залишається у відсторонених керівників «Зірки» Антона Швецова й «Астри» Віктора Гречка.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів у листопаді 2019 року змінив керівництво Держрезерву, призначивши його головою колишнього менеджера «Полтавської газонафтової компанії» Ярослава Погорілого.

Держрезерв управляє п'ятьма комбінатами зі зберігання нафтопродуктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-