Уряд презентував проєкт бюджету-2020 до другого читання

Уряд презентував проєкт бюджету-2020 до другого читання

Інфографіка
Укрінформ
Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук і члени уряду презентували журналістам підготовлений до другого читання проєкт Бюджету-2020, який поданий на розгляд Верховної Ради.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми не плануємо підвищувати податки”, - заявив Гончарук під час презентації у Будинку уряду. Прем’єр також зазначив, що це буде "бюджет розвитку країни та безпеки людей". Філософія документа, за словами очільника уряду, дуже проста: держава має не заважати, а навпаки створювати чесні та конкурентні умови для розвитку тих, хто цього прагне, та надавати підтримку тим, хто справді цього потребує.

Гончарук нагадав, що проєкт головного фінансового документа країни кабмін погодив у неділю. Також він додав, що члени КМУ під час його підготовки бюджету-2020 до другого читання опрацювали та врахували висновки парламенту, рішення РНБО та комісії щодо розподілу коштів на інвестпроєкти.

Читайте також: Маркарова заявляє про суттєві зміни в проєкті бюджету-2020

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів України 3 листопада 2019 року на позачерговому засіданні ухвалив проєкт Державного бюджету України на 2020 рік до другого читання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-