Абромавичус назвав потенційних клієнтів “Укроборонпрому”

Абромавичус назвав потенційних клієнтів “Укроборонпрому”

Укрінформ
Потенційними клієнтами “Укроборонпрому” на сьогодні є країни Близького Сходу, Південно-Східної Азії та Південної Америки.

Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомив генеральний директор ДК “Укроборонпром” Айварас Абромавичус, відповідаючи на запитання, які ринки для України зараз найбільш привабливі.

«У світі кількість конфліктів зростає. Я б сказав, що триває гонка переозброєнь, бюджети зростають, у тому числі і натівські на безпеку. Потенційні клієнти у нас є, передусім це Близький Схід і країни Південно-Східної Азії. Але для себе ми відкриваємо й інші ринки. Ось на ринку Південної Америки ми мало були присутні останнім часом, хоча там історично наші АНи присутні скрізь – від Колумбії, Перу, до Чилі. Тож плануємо активізуватись і на Південноамериканському ринку», - заявив Абромавичус.

Він також наголосив, що попри те, що Україна поступається і по кількості представників на світових ринках, і по інших показниках, але “Укроборонпром” не готовий здаватись, адже його продукція здатна конкурувати.

Читайте також: На сьогодні порушені 583 кримінальні справи щодо учасників концерну Укроборонпром

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський своїм наказом №641/2019 від 30 серпня 2019 року призначив Айвараса Абромавичуса генеральним директором державного концерну "Укроборонпром".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-