Зеленський на зустрічі з бізнесом США пообіцяв вирішити проблеми інвесторів

Зеленський на зустрічі з бізнесом США пообіцяв вирішити проблеми інвесторів

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявляє, що нова влада має прагнення та можливості вирішити всі проблеми іноземних інвесторів в України, і запрошує західний бізнес стати частиною процесу трансформації країни в європейську розвинену державу.

Про це він сказав на зустрічі з представниками ділових кіл США у Нью-Йорку, повідомляє пресслужба глави держави.

"Саме це для нас найважливіше: ми ідентифікуємо та системно вирішимо всі проблеми західних компаній в Україні – від проблеми на митницях та у податковій до захисту прав інвесторів і захисту прав інтелектуальної власності", – пообіцяв Зеленський.

За його словами, для цього сьогодні є все: політична воля Президента, більшість у Верховній Раді, налаштований працювати уряд і Прем’єр-міністр. "У нас нині бракує тільки одного – часу. Суспільство не чекатиме декілька років, поки щось запрацює в Україні. Ми проводимо структурні перетворення, і я щиро запрошую вас усіх стати частиною цього важливого процесу – трансформації України у справді європейську розвинену країну, вільну від корупції та сповнену бізнес-можливостями", - додав він.

Як наголосив Президент, прозорість і верховенство права є беззаперечними передумовами для ведення успішного бізнесу, залучення інвестицій та реалізації нових ідей.

Читайте також: Україна вийшла на рекордний розмір портфелю ЄБРР у понад $1 мільярд — Президент

"Ми реформуватимемо судову систему, щоб кожен інвестор – чи то західний, чи то український – міг упевнено розраховувати на справедливість. Ми також уже розпочали реформу правоохоронних органів, щоб забезпечити розслідування корупційних злочинів і невідворотність покарання за них", - заявив Зеленський.

Глава держави закликав інвесторів вірити в Україну та пообіцяв докласти всіх зусиль, щоб виправдати цю довіру. "Разом, я впевнений, ми досягнемо успіху", – зазначив Президент.

Як повідомлялося, Зеленський 23-26 вересня перебуває з робочим візитом у США, де, зокрема, взяв участь у 74-й сесії Генеральної асамблеї ООН.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-