Зеленський у Польщі анонсував понад 70 законопроєктів на захист інвестицій

Зеленський у Польщі анонсував понад 70 законопроєктів на захист інвестицій

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський під час дводенного офіційного візиту до Польщі закликав представників бізнесу інвестувати в Україну й пообіцяв створити всі умови, щоб захистити інвестиції.
Про це він сказав під час зустрічі з представниками бізнесу та українськими студентами, повідомляє пресслужба глави держави.

«Я особисто готовий захищати всі інвестиції. Ми вже підготували понад 70 законопроектів. Йдеться про реформу правоохоронної, судової систем. Там дуже багато законопроектів для поліпшення інвестиційного клімату та для бізнесу», - сказав Зеленський.

Він розповів про проект «Держава у смартфоні», наголосивши на діджиталізації послуг і документообігу в Кабінеті міністрів, електронній митниці. Президент також поділився планами щодо основних реформ, зокрема, йшлося про проведення приватизації, земельної реформи, зміни на залізниці, концесію портів і подолання корупції.

Зі свого боку бізнесмени наголосили, що готові інвестувати в Україну, а також чекають наших інвесторів у Польщі.

Зазначається, що бізнес був представлений українськими та польськими інвесторами у різних галузях, як-от: підприємства, банківський, фінансовий, будівельний сектори, транспорт, логістика.

Читайте також: Україна незабаром обговорить з Польщею збільшення квоти на вантажні перевезення - Данилюк

Крім того, під час зустрічі українські студенти розповіли про співпрацю з бізнесом у Польщі. Студенти наголосили, що хотіли б перенести найкращі практики на батьківщину.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський перебуває з дводенним офіційним візитом у Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-