У відомого українського виробника харчових продуктів буде новий власник

У відомого українського виробника харчових продуктів буде новий власник

Укрінформ
Компанія “Дельта Вілмар” купує в інвесткомпанії Dragon Capital виробника продуктів харчування “Чумак”.

Про це повідомляє Аgrotimes.

"Дельта Вілмар” купує цю компанію повністю”, – поінформував генеральний директор “Дельта Вілмар” Юрій Голянич.

Зазначається, що згідно з інформацією на сайті Антимонопольного комітету України, регулятор погодив покупку компанією Flottotrade Limited компанії Crestone Investments Limited (обидві компанії кіпрські).

Також, згідно з інформацією, наразі ТОВ “Дочірня компанія “Чумак” володіє компанія Crestone Investments, кінцевим бенефіціаром вказано главу Dragon Capital Томаш Фіала.

Щодо покупця, то наголошується, що за даними кіпрського реєстру, одним із директорів компанії Flottotrade Limited є російський бізнесмен Іван Сідорок. За інформацією з його сайту, він є співзасновником спільного підприємства Wilmar Nizhny Delta з азійським агропромисловим холдингом Wilmar International Ltd.

Читайте також: Апеляційний суд підтримав АМКУ у справі про антиконкурентні дії фармкомпанії

Як повідомляється, деталі угоди будуть оприлюднені незабаром.

Компанія “Чумак” є найбільшим виробником продуктів харчування: консервованих овочів, соусів, кетчупів, макаронів, майонезів, десертів. «Дельта Вілмар СНД» спеціалізується на виробництві олійножирової продукції і інгредієнтів для хлібобулочних, кондитерських виробів і молочних продуктів. До структури компанії входить два заводи – із переробки тропічних олій та з переробки олійних культур, а також комплекс із перевалки рослинних олій у порту “Південний”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-