Нафта намагається відновитися після 5-відсоткового падіння напередодні

Нафта намагається відновитися після 5-відсоткового падіння напередодні

Укрінформ
Ф'ючерсні контракти на еталонні сорти нафти зросли з початку торгів у п'ятницю більш як на відсоток після 5-відсоткового падіння в ході попередньої торговельної сесії.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вартість бареля липневої нафти Brent становила $68,56 (+1,18%). Барель липневої нафти WTI торгувався за $58,58 (+1,16%). Попередні торги за еталонами завершилися на рівні $67,76 і $57,91 відповідно.

Стабілізація цін останнього дня тижня не змогла компенсувати попередній 5-відсотковий обвал котирувань, що виявився найбільшим за останні півроку.

«Ціни на Brent знижуються... на цьому тижні, оскільки на новинних стрічках домінують заголовки про торговельну війну між США і Китаєм», - сказали у банку Jefferies.

Читайте також: Нафта дешевшає на тлі зростання запасів у США

Крім того, з середини тижня на ціни тисне зростання комерційних запасів нафти у США.

Надлишок пропозиції спостерігається і за межами Північної Америки. Маржа азійських нафтопереробних заводів цього тижня впала до найнижчого сезонного рівня, особливо, після фінансової кризи, що сталася десять років тому.

Станом на 09:15 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена на рівні 68,52 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 67,94 долара за барель, що на 18 центів вище за рівень закриття торгів ($67,76).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-