Суд відмовився скасувати заборону конкурсу на посаду голови Держмитслужби

Суд відмовився скасувати заборону конкурсу на посаду голови Держмитслужби

Укрінформ
Суд відмовився скасувати ухвалу в забезпечення позову щодо заборони конкурсу на посаду голови Державної митної служби.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала міністр фінансів Оксана Маркарова.

"У нас сьогодні тимчасова зрада. Суддя адмінсуду сьогодні відмовив скасувати ухвалу в забезпечення позову щодо заборони конкурсу на Голову Митниці. Таким чином, поки що конкурс залишається призупиненим відповідно до рішення комісії. Будемо апелювати і боротися далі за створення прозорої та професійної митниці", - написала Маркарова.

Як повідомлялось, Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув заяву про забезпечення позову народного депутата Андрія Антонищака щодо зупинення дії розпорядження уряду про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Державної митної служби. 17 квітня суд задовольнив відповідну заяву і зупинив дію розпорядження Кабінету міністрів України «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Державної митної служби». Окрім цього суд заборонив Комісії з питань вищого корпусу державної служби вчиняти дії з проведення відповідного конкурсу на підставі зазначеного розпорядження Кабінету міністрів України.

Читайте також: Маркарова: Створення податкової та митної служб сприятиме покращенню бізнес-клімату

Разом з тим, 23 квітня відбувся заключний етап конкурсного відбору на очільника Державної податкової служби, в якому переміг чинний заступник міністра фінансів Сергій Верланов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-