Антимонопольний комітет дозволив Агрохолдингу 2012 придбати активи “Оболоні”

Антимонопольний комітет дозволив Агрохолдингу 2012 придбати активи “Оболоні”

Укрінформ
Антимонопольний комітет України дозволив ТОВ “Агрохолдинг 2012”, яке входить до групи компаній Епіцентр, придбати аграрні активи, що належать ПАТ “Оболонь”.

Про це повідомляється на сайті Антимонопольного комітету України (АМКУ).

“Надано дозвіл ТОВ «Агрохолдинг 2012» (м. Городок, Хмельницька обл.,) на придбання активів…, що належить приватному акціонерному товариству «Оболонь» (м. Київ)”, - йдеться у повідомленні.

АМКУ дозволив Агрохолдингу 2012 придбати у Оболоні три об’єкти, які розташовані у Хмельницькій області: заготівельно-перевалочну базу та комбікормовий завод у селищі міського типу Закупне та більше 50% ТОВ «Агрофірма імені В.Д. Слободяна» у селі Іванківці.

Як повідомлялося, ТОВ “Агрохолдинг 2012” представляє сільськогосподарський напрямок у групі компаній “Епіцентр-К”. За останні два роки співвласники компанії “Епіцентр-К” Галина та Олександр Гереги інвестували в аграрний бізнес 150 млн доларів. Наразі, земельний банк компанії становить 121,4 тис га.

Читайте також: Антимонопольний комітет назвав суму штрафів за рік

Корпорація "Оболонь" виробляє пиво, безалкогольні та слабоалкогольні напої, мінеральну воду, снеки, є найбільшим в країні експортером пива. До її складу входять головний завод у Києві та дев'ять підприємств у регіонах країни. З 2006 по 2017 рік корпорація розвивала також аграрний напрямок. Підприємство «Оболонь Агро» обробляло майже 13,5 тис. га землі у Чемеровецькому і Городоцькому районах Хмельницької області. Наприкінці 2017 року «Оболонь Агро» придбало ТОВ «Агрохолдінг 2012».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-