Кабмін визначив чотири завдання для Коболєва

Кабмін визначив чотири завдання для Коболєва

Укрінформ
Уряд продовжив строк повноважень Андрія Коболєва на посаді голови правління НАК "Нафтогаз України" за умови, якщо той, зокрема доб’ється виокремлення газотранспортної системи в окрему компанію, збільшення видобутку українського газу та створення необхідних передумов для транзиту газу до ЄС.

Про це йдеться в розпорядженні Кабінету міністрів № 161-р від 20 березня 2019 року, повідомляє Урядовий портал.

"Основними очікуваними показниками роботи голови правління акціонерного товариства “Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” (далі — Компанія) є забезпечення: реалізації Компанією (її дочірніми підприємствами) до 1 січня 2020 р. відокремлення діяльності з транспортування природного газу відповідно до моделі, обраної згідно з пунктом 2 постанови Кабінету міністрів України від 1 липня 2016 р. №496… у спосіб, визначений Кабінетом міністрів України; видобутку Компанією (її дочірніми підприємствами) до 1 січня 2020 р. не менш як 18,2 млрд кубометрів природного газу, а також реалізації в межах повноважень інших очікуваних результатів діяльності Компанії; транзиту природного газу через українську газотранспортну систему до держав — членів Європейського Союзу після 1 січня 2020 р.; подання проекту фінансового плану Компанії на 2019 рік, який, зокрема, відповідатиме вимогам Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік», - йдеться у документі.

Читайте також: Андрій Коболєв втримав посаду, але вже без “дратівливої” зарплати

У розпорядженні зазначається, що невиконання (неналежне виконання) основних очікуваних показників роботи голови правління Компанії є підставою для прийняття рішення про дострокове припинення його повноважень.

Як повідомляв Укрінформ, 6 березня уряд вирішив із 23 березня оголосити відкритий конкурс на посаду голови правління НАК "Нафтогаз України", бо саме 22 березня 2019 року завершується термін дії контракту з Андрієм Коболєвим. 20 березня Кабмін погодився продовжити контракт із правлінням НАК "Нафтогаз України" та його чинним головою ще на рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-