Україна вперше візьме участь у найбільшій харчовій виставці Азії

Україна вперше візьме участь у найбільшій харчовій виставці Азії

Укрінформ
На провідній азійській виставці продуктів харчування – FOODEX Japan 2019 – вперше відкриється український павільйон.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

“5 березня вперше відкриється український павільйон в рамках найбільшої виставки продуктів харчування в Азії. В павільйоні представлено продукцію 13 виробників, які розмістяться на 9-ти індивідуальних та 1-му галузевому колективному стенді”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 4 березня відбудеться Food & Agro forum в приміщенні посольства України в Японії. Форум має на меті зібрати під одним дахом усіх причетних до розвитку українсько-японських бізнес-відносин: представників профільних міністерств, державних агентств та асоціацій, посольств, великих та середніх японських імпортерів продуктів харчування та підприємств з України. Метою форуму є консолідація спільних зусиль для розвитку торгівлі між країнами.

Читайте також: НБУ випускає в обіг банкноти номіналом 500 гривень на заміну зношеним

За інформацією Мінагрополітики, 8 лютого в Києві було проведено зустріч ключових учасників павільйону, на якій презентувалась його фінальна схема та обговорювались промо-активності в період виставки. Також окремо проведено тренінг щодо маркетингових інструментів для учасників FOODEX Japan.

Як повідомляв Укрінформ, з 17 по 21 лютого Україна бере участь у Всесвітній продуктовій виставці GULFOOD 2019 у Дубаї. Відкриття українських експозицій відвідали власники та службовці супер- та гіпермаркетів, виробники, імпортери, експортери, дистриб’ютори продуктів і напоїв, ресторатори з багатьох країн. Лише протягом перших двох робочих днів виставки тисячі покупців зацікавились українською продукцією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-