Депутати перевірять, чи обґрунтовані тарифи на газ

Депутати перевірять, чи обґрунтовані тарифи на газ

Укрінформ
У Верховній Раді створять робочу групу з представників фракцій, яка займатиметься перевіркою обґрунтування тарифів.

Про це під час засідання парламенту заявив Голова ВР Андрій Парубій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хочу повідомити, що за результатами консультацій з головами фракцій щодо ситуації з нарахуванням тарифів для громадян, є спільна позиція більшості голів фракцій, що ситуація потребує обговорення парламенту. Спекуляція на цю тему і підвищення вартості тарифів б’є по найбільш незахищеним громадянам України. Якщо такі факти є, вони мають бути досліджені парламентом і повинна бути дана оцінка парламенту. Тому ми домовилися створити спільну з усіх представників фракцій робочу групу, щоб підготувати постанову по питанню перевірки обґрунтування нарахування тарифів», - зазначив Парубій.

Він закликав депутатські фракції невідкладно надати своїх представників до складу цієї групи і підготувати проект постанови, щоб наступного пленарного тижня винести її на голосування.

Читайте також: Рада ухвалила законопроект про підвищення захисту економічної конкуренції

Тим часом члени фракції «Радикальна партія» Олега Ляшка вже розблокували трибуну парламенту, яку вони упродовж декілька днів блокували з вимогою ухвалити постанову про зниження ціни на газ.

Як повідомлялося, депутати з фракції Радикальної партії три дні блокували парламентську трибуну, вимагаючи підтримати проект постанови щодо зниження ціни на газ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-