Українська біржа розпочала бета-тестування нової торговельної платформи

Українська біржа розпочала бета-тестування нової торговельної платформи

Укрінформ
Українська біржа розпочала тестування нової торговельної платформи із залученням учасників торгів. 

Про це повідомляє прес-служба біржі.

"21 січня 2019 року Українська біржа починає тестування нової торговельної платформи із залученням учасників торгів. Тестування буде проводитись на віртуальних активах без ризику втрати реальних грошових коштів або цінних паперів. Плановий термін бета-тестування - 2 тижні. На поточному етапі система буде доступна тільки членам біржі через торговельні термінали. Підтримка шлюзу для інтернет-трейдингу запланована на наступний етап після переведення системи в режим промислової експлуатації", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Тристоронні газові переговори: у Нафтогазі назвали найкращий варіант для України

Зазначається, що біржа за короткий термін створила нову платформу, враховуючи свій досвід і очікування учасників ринку.

"Платформа Phoenix в версії 1.0 підтримує базовий функціонал, який дозволить виконувати торговельні операції та операції репо з акціями, облігаціями та інвестиційними сертифікатами. В подальшому ми будемо удосконалювати її та модифікувати під нові продукти, але відповідаючи на запити наших клієнтів ринок запрацює повноцінно вже найближчим часом", - заявив директор з розвитку бізнесу Української біржі Олексій Сухоруков.

Українська біржа - провідний оператор українського ринку цінних паперів. З 2009 року біржа є технологічним лідером українського фондового ринку. Зокрема, вперше в Україні запустила ринок заявок, інтернет-трейдинг, операції репо, операції через центрального контрагента і строковий ринок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-