На ProZorro продали офісну будівлю в столиці за 170 мільйонів

На ProZorro продали офісну будівлю в столиці за 170 мільйонів

Укрінформ
На платформі електронних торгів ProZorro.Продажі Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продав один із найдорожчих лотів нерухомості - столичну офісну будівлю за 170  млн гривень.

Про це повідомляє ProZorro.Продажі на своїй сторінці у Facebook.

“Під кінець робочого тижня розповімо вам ще й про 170 мільйонів, зароблених для Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Учора на ProZorro.Продажі відбувся один з найприбутковіших аукціонів з продажу нерухомості. Продавали столичну офісну будівлю”, - йдеться у повідомленні.

На сторінці аукціону зазначається, що продавалися нежитлове приміщення та земельна ділянка, що належали АТ "ФОРТУНА-БАНК" .

“Власне нежитлове приміщення, загальна площа 3 994,70 кв. м, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Боричів Тік, 35-В. Земельна ділянка, площею 0,0850 га, цільове призначення: для обслуговування та експлуатації адміністративно-офісного корпусу, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул.Боричів Тік, 35-В. Основні засоби у загальній кількості 536 одиниць відповідно до переліку, що додається, - 536 штук”, - зазначено на сторінці аукціону.

Читайте також: Усі закупівлі Укроборонпрому можна побачити на SmartTender

Початкова ціна об'єкта становила 127,3 млн грн. У торгах взяли участь троє покупців. Остаточна ціна сягнула 170 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-