Усі закупівлі Укроборонпрому можна побачити на  SmartTender

Усі закупівлі Укроборонпрому можна побачити на SmartTender

Укрінформ
Комерційні тендери підприємств, що входять до складу "Укроборонпрому", відтепер сконцентровані в спеціальному розділі на сайті концерну, а закупівлі здійснюються через комерційний модуль електронного майданчика SmartTender.

Про це повідомляє прес-служба Укроборонпрому

"ДК "Укроборонпром" запустив на офіційному сайті спеціальний розділ, в якому сконцентрував усі комерційні тендери підприємств. Це дозволяє підвищити прозорість закупівельної діяльності підприємств концерну. Окрім того, концентрація та відкритість усіх тендерів є важливим елементом публічності закупівель, визначених міжнародною організацією Transparency International", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На ProZorro запускаються аукціони з оренди землі

Як інформує прес-служба, закупівлі наразі здійснюються через комерційний модуль електронного майданчика SmartTender, який акредитований в системі ProZorro. Саме цей майданчик став переможцем відкритого конкурсу з відбору системи електронних торгів, в якому брали участь 27 платформ.

Концерном також розроблено та затверджено новий порядок моніторингу платежів, що суттєво пришвидшило здійснення оплат за укладеними договорами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-