У Львові стартувала III Міжнародна агропромислова виставка

У Львові стартувала III Міжнародна агропромислова виставка

Фото
Укрінформ
У Львові у виставковому Центрі «Південний ЕКСПО» розпочала свою роботу III Міжнародна агропромислова виставка Еuro АGRO. 

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Для Львівщини аграрна галузь є вкрай важливою, кожен галичанин завжди мав за честь і за певний обов’язок мати своє господарство, розвивати його, тим самим збагачуючи і свою землю, і всій край, і, зрештою, всю країну. Ми вже втретє проводимо цю виставку, на якій крім партнерів із Польщі, приймаємо гостей із Німеччини. І дуже важливо, що можемо тут обмінятись сучасними досягненнями, технологіями, знайти партнерів і рухатись далі разом. Сьогодні ми маємо ріст в аграрній галузі - 7% за підсумками 10 місяців, більше 20 млн доларів інвестицій залучено лише цього року в аграрний сектор економіки, діє обласна програма підтримки агровиробників, маємо підтримку Євросоюзу. Є всі можливості розвивати експортні ринки», - зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

Експозиція цьогорічної виставки відображає практично весь технологічний процес агровиробництва. Також запланована потужна наукова програма: відбудеться Міжнародна конференція, присвячена 20-річчю Аграрної палати Львівщини, зустрічі та семінари. Також в межах виставки порушать питання створення Асамблеї аграрних палат України та відкриють ще одну сімейну молочну ферму.

Читайте також: Експорт сільгосппродукції до Саудівської Аравії зріс на 17% - Мінагро

III Міжнародна агропромислова виставка Еuro АGRO триватиме до 24 листопада. А у п’ятницю, 23 листопада, для усіх охочих учасників конференції заплановано відвідування заводу з переробки меду та продуктів бджільництва ТзОВ «Ренома» у с. Сопошин, Жовківського району та фермерського господарства «Лелик» с. Куликів, Жовківського району.

Фото: сайт ЛОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-