Успіхами у подоланні наслідків аварії на ЧАЕС українці діляться на форумі у Білорусі

Успіхами у подоланні наслідків аварії на ЧАЕС українці діляться на форумі у Білорусі

Укрінформ
Чорнобильська атомна електростанція (ЧАЕС) та Державне агентство з управління Зоною відчуження (ДАЗВ) представляють Київську область на Першому форумі регіонів України та Білорусі.

Про це інформує прес-служба ДСП "Чорнобильська АЕС". 

"Від Київської області зі своїми стендами беруть участь Державне агентство України з управління зоною відчуження та Чорнобильська АЕС, Агентство Регіонального Розвитку та кілька інших організацій. Технологічний виставковий стенд ДАЗВ та ЧАЕС ілюструє досягнення України в сфері подолання наслідків аварії на ЧАЕС та перетворення об'єкта «Укриття» в екологічно безпечну систему. Наше підприємство на цьому заході допомагає демонструвати, що Україна багато років виробляє не тільки продукцію, але й безпеку, і зміна ситуації на майданчику ЧАЕС та в зоні відчуження - краще тому підтвердження", - йдеться у повідомленні.  

Читайте також: До реабілітації Чорнобильської зони приєднується японський університет Фукусіма

Як повідомлялося, 25-26 жовтня у м. Гомель проводиться Перший форум регіонів України та Білорусі, основною метою якого є представлення економічного потенціалу України та Республіки Білорусь. На заході професійні напрацювання презентують понад 150 підприємств, 57 з яких - представляють 15 українських регіонів і 96 - промисловість Білорусі. Українська делегація становить 385 чоловік, з яких 180 - офіційні особи і понад 200 - бізнесмени та підприємці. Захід, організований на найвищому рівні, включає в себе проведення тематичних конференцій галузевих відомств (промисловість, сільське господарство, транспорт, туризм та інші), консультативну раду ділового співробітництва, виставку-ярмарок продукції обох країн. На форумі планується підписання великого пакета експортних контрактів - на десятки мільйонів доларів, а також міждержавних, міжрегіональних і комерційних договорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-