Masterсard призначила нового керівника українського представництва

Masterсard призначила нового керівника українського представництва

Фото
Укрінформ
Компанія Masterсard призначила Інгу Андреєву на посаду генерального директора представництва Masterсard Europe в Україні.

Про це повідомляється на сайті компанії.

"Компанія Mastercard оголошує про призначення Інги Андреєвої на посаду генерального директора представництва Masterсard Europe в Україні з 26 вересня 2018 року. Віра Платонова, яка обіймала посаду генерального директора представництва Masterсard Europe в Україні з 2013 року, вирішила продовжити свою кар'єру поза межами Mastercard", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що новопризначений керівник має більш ніж 16-річний досвід роботи в галузі. Вона приєдналася до Mastercard у 2013 році на посаді старшого менеджера з роботи з клієнтами, а з листопада 2014 року обіймала посаду директора з роботи з клієнтами Mastercard в Україні та Молдові. Андреєва побудувала міцні відносини з партнерами, що дозволило компанії досягти значного росту бізнесу та забезпечило лідерську позицію на ринку, заявили в Mastercard.

Читайте також: Експорт товарів легкої промисловості за півроку зріс на 20% - Гройсман

«Україна - стратегічно важливий ринок для Mastercard, що швидко зростає та відкритий до інновацій. Я переконаний, що під керівництвом Інги ми продовжимо успішно будувати безготівкове інноваційне майбутнє в Україні», - підкреслив президент Mastercard у Центральній та Східній Європі Павло Ріхлінскі.

Як наголошують в Mastercard, у новій ролі Андреєва продовжуватиме розвивати стратегію Mastercard на українському ринку, яка сфокусована на інноваціях, digital і фінансовій інклюзії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-