Перші аукціони з продажу прав оренди на землю стартують на ProZorro у жовтні

Перші аукціони з продажу прав оренди на землю стартують на ProZorro у жовтні

Укрінформ
Електронні аукціони з продажу прав оренди земельних ділянок на ProZorro.Продажі  стартують у жовтні.

Про це повідомляється на сторінці ProZorro.Продажі у  Facebook.

"Перші лоти  з оренди землі чекайте у ProZorro.Продажі вже у жовтні", - йдеться у повідомленні Facebook.

Як  написав на своїй сторінці у Facebook перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов, постанову про пілотний проект з проведення електронних земельних торгів на ProZorro.Продажі було ухвалено 2 місяці тому.

"Враховуючи чутливість питання, ми робимо все дуже чітко і відповідно до закону (навіть буде звучати звук гонгу після завершення аукціону - бо так прописано в Земельному кодексі)”, - написав Нефьодов.

Він зазначив, що протягом двох місяців було розроблено нову електронну процедуру (MVP), яка відповідає всім вимогам закону, підготовлено необхідні регуляторні документи та отримано підтримку міжнародних партнерів проекту.

Читайте також: ФДМУ назвав переможця конкурсу на радника з приватизації чотирьох ТЕЦ

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів України 21 червня 2017 року ухвалив постанову №688 про передачу землі в оренду виключно через електронний аукціон з використанням технології Blockchain. Державне підприємство “СЕТАМ” Міністерства юстиції спільно з Держгеокадастром 17 вересня 2018 року запустили на базі Blockchain пілотний проект електронних торгів з права на оренду земельних ділянок. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-