ФДМУ назвав переможця конкурсу на радника з приватизації чотирьох ТЕЦ

ФДМУ назвав переможця конкурсу на радника з приватизації чотирьох ТЕЦ

Укрінформ
«Конкорд Консалтинг» у складі консорціуму Baker McKenzie, «Бюро Маркуса», BDO, Ernst & Young та Kreston GCG  виграла другий етап конкурсного відбору інвестиційного радника.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав в. о. голови Фонду держмайна Віталій Трубаров.

"Результати другого етапу відбору інвестиційних радників.Компанія «Конкорд Консалтинг» в складі консорціуму «Baker McKenzie», «Бюро Маркуса», BDO, «Ernst & Young» та Kreston GCG перемогла в конкурсі з відбору інвестиційного радника для підготовки до приватизації чотирьох ТЕЦ: АТ "Херсонська ТЕЦ", АТ "Дніпровська ТЕЦ", ПАТ "Криворізька теплоцентраль" і ДП "Сєвєродонецька теплоелектроцентраль", які йтимуть одним пакетом", - зазначив Трубаров.

Читайте також: Аукціони з продажу об'єктів малої приватизації принесли державі 86 мільйонів - МЕРТ

Він додав, що ПАТ "Азовмаш", який не отримав жодної заявки від претендентів на інвестиційного радника, до приватизації готуватиме ФДМУ.

Щодо ВАТ "Оріана", ПАТ "Сумихімпром" і Національної акціонерної компанії "Украгролізинг", на які надійшло лише по одній заявці, відбудеться повторний конкурс; його призначено на 23 жовтня.

Очільник приватизаційного відомства також зауважив, що найближчим часом Фонд оголосить конкурс з відбору інвестрадників для останнього пулу підприємств зі списку великої приватизації на 2018 рік. Ідеться про п'ять обленерго (Тернопіль-, Запоріжжя-, Харків-, Миколаїв-, Хмельницький-),  а також про Турбоатом та Запорізький титано-магнієвий комбінат.

Як відомо, конкурси з відбору радників проводяться на виконання розпорядження Кабінету міністрів України від 10 травня 2018 року № 358-р, яким затверджено перелік об'єктів великої приватизації державної власності, що підлягають приватизації у 2018 році. Завдання радника - підготувати інформаційний пакет щодо об'єкта приватизації, а також контактувати з великим колом потенційних інвесторів та залучати їх до участі в аукціоні.

Фонд державного майна розраховує у цьому році отримати від приватизації понад 22 млрд грн. До переліку великої приватизації на 2018 рік включено 26 об'єктів, зокрема, Центренерго, Одеський припортовий завод, Сумихімпром (приватизація яких завершиться за правилами попереднього закону про приватизацію), Об'єднана гірничо-хімічна компанія, завод "Електроважмаш", Аграрний фонд та ін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-