На Сумщині пройде Міжрегіональний аграрний форум

На Сумщині пройде Міжрегіональний аграрний форум

Укрінформ
15 вересня у Сумах на базі національного аграрного університету пройде Міжрегіональний аграрний форум «Аграрна Сумщина-2018».

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив директор Департаменту агропромислового розвитку Сумської ОДА Олександр Маслак.

«У форумі візьмуть участь кращі представники аграрного сектору Сумщини та інших регіонів України, а саме виробники та постачальники техніки і обладнання сільськогосподарського призначення, насіння та засобів захисту рослин. Програмою заходу передбачається: проведення тематичних семінарів за напрямами: ефективний аграрний бізнес (точне землеробство), економічний розвиток сільських територій, співробітництво сільських громад та агробізнесу, органічне землеробство», - зазначив Маслак.

За його словами, програмою форуму також передбачено проведення ярмарку, на якому буде представлена продукція сільгоспвиробників з усієї області, виставки аграрної техніки, тварин.

Читайте також: У столиці відбудеться всеукраїнський ярмарок органічних продуктів - Мінагро

Крім того, у рамках форуму проходитиме Фестиваль вареників, на якому можна буде навчитися готувати цей український делікатес та позмагатися за звання найзатятішого ласуна.

Форум розпочне свою роботу о 9.00 і триватиме до 17-ї години.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-