Торговельна палата США презентувала довідник “Харчова промисловість України”

Торговельна палата США презентувала довідник “Харчова промисловість України”

Укрінформ
Американська торговельна палата презентувала інфографічний довідник "Харчова промисловість України". 

Про це сказав президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер у вівторок, 4 вересня, під час презентації довідника, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні була дійсно унікальна можливість перший раз побачити такий інформаційний довідник, де реально показано кожний сектор саме цієї галузі - як вони розвиваються, які виклики, які можливості... Зараз важливо доносити до потенційних інвесторів, що реально відбувається, розвивається і, які є можливості саме в інвестуванні в Україні. Це реально наша ціль і наш меседж”, - сказав Гундер. 

Він розповів, що Американська торговельна палата понад 25 років об’єднує найбільших інвесторів компаній, які працюють на ринку України, і харчова промисловість одна з найактивніших. Адже саме ця галузь виводить Україну з сектору країн-постачальників сировини в категорію експортерів готової продукції. 

Читайте також: В Україну приїдуть глава парламенту Норвегії та міністр торгівлі

Презентований довідник - це інфографічне аналітичне дослідження харчової галузі.  

“Це 80 сторінок, які складені лише з інфографіки. І ця інфографіка відображає стан харчової індустрії. Від борошномельної до кондитерської і виробництва напоїв. І там показані дані за останній рік і динаміка, починаючи з 2010 року. Ця індустрія бере продукт і виробляє продукт з більшою доданою вартістю. Ця індустрія робить нас не сировинним придатком. Знайти і скачати довідник можна в інтернеті”, - сказав один з розробників довідника Станіслав Шум.

Автор довідника — контент-маркетингове агентство Top Lead за підтримки партнерів: Американської торговельної палати в Україні, юридичної фірми AEQUO та  "Райффайзен Банк Аваль". Аналітичний партнер — BusinessViews. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-