Кубів підписав угоду про поглиблення співпраці з ОЕСР

Кубів підписав угоду про поглиблення співпраці з ОЕСР

Укрінформ
Україна підписала Угоду про поглиблення співробітництва з Організацією економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР).

Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

«15 червня перший віце-прем'єр-міністр України - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів та заступник генсекретаря Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) Марі Ківініємі підписали Угоду, якою продовжили дію Меморандуму про взаєморозуміння щодо поглиблення співробітництва між урядом України та ОЕСР», - ідеться в повідомленні.

За словами Кубіва, Україна надзвичайно цінує співпрацю з Організацією економічного співробітництва та розвитку, бо отримує вагому експертну підтримку для реалізації найбільш амбітних завдань у ключових напрямках реформування: боротьбі з корупцією, реформі державного управління та забезпечення верховенства права, а також галузі інвестицій та поліпшення бізнес-клімату.

Читайте також: Гройсман наполягає на прозорій та жорсткій перевірці АМКУ

Кубів наголосив, що співпраця з Організацією економічного співробітництва та розвитку є важливим інструментом для оцінки конкурентних переваг національної економіки України.

«Україна готова приєднатись до Рекомендації ОЕСР щодо ефективного державного інвестування на всіх рівнях урядування для проведення реформи державних інвестицій в Україні. Ми також готові продовжити заходи приєднання України до Рамкової домовленості з офіційно підтримуваних експортних кредитів та долучитися до робочої групи з експортних кредитів та кредитних гарантій», - сказав перший віце-прем'єр.

Фото: сайт МЕРТ, Twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-