У Києві розпочалася міжнародна  конференція про  державно-приватне партнерство

У Києві розпочалася міжнародна конференція про державно-приватне партнерство

Укрінформ
У Києві розпочалася міжнародна конференція «Впровадження державно-приватних партнерств, спрямованих на потреби людей: кращі міжнародні практики та рекомендації для України і країн-сусідів».

Конференція проходитиме у приміщенні Київської міської державної адміністрації упродовж 5-6 червня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Тітарчук зазначив, що метою конференції є вивчення міжнародного досвіду із впровадження державно-приватних партнерств, спрямованих на потреби людей.

«На сьогоднішній день державно-приватне партнерство - можливість подальшої реалізації стратегічних інфраструктурних проектів, залучення інвестицій, зростання економіки і підвищення рівня життя в Україні. На місцевому та центральному рівні державно-приватне партнерство концентрує наявність ресурсів для економічного розвитку, що дозволяє збільшити інвестиції в розбудову  інфраструктури», - сказав він.

Участь у конференції беруть представники міжнародних інституцій, ділових кіл, органів виконавчої влади та народні депутати. Зокрема, в. о. постійного координатора системи ООН, представник ЮНІСЕФ в Україні, голова Програми ДПП Європейської економічної комісії ООН Джефрі Гамільтон, перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Читайте також: Умови ведення бізнесу в Україні будуть конкурентними - Гройсман

У рамках заходу відбудуться дискусійні панелі за темами: державно-приватне партнерство для досягнення Цілей сталого розвитку; найкращий досвід у впровадженні ДПП, спрямованого, у першу чергу, на потреби людей.

Також учасники конференції обговорять нові програми міжнародної інфраструктури як можливості для України та країн-сусідів та пріоритети в інфраструктурі і роль ДПП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-