Порошенко запросив іспанський бізнес інвестувати в економіку України

Порошенко запросив іспанський бізнес інвестувати в економіку України

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко поінформував представників іспанського бізнесу про реформи, які проводить Україна для створення комфортних умов для інвесторів і бізнесу.

Про це інформує прес-служба глави держави.

Зокрема, Порошенко відзначив стабілізацію макроекономічної ситуації та відновлення економічного зростання, стабілізацію банківського та фінансового сектора, проведення судової реформи та реформи енергетичного сектора, проведення децентралізації та дерегуляції, розбудову інфраструктури, створення прозорих умов для приватизації.

Порошенко запросив іспанський бізнес інвестувати в економіку України / Фото: Палінчак Михайло

«Україна - правильне місце і час для інвестування. Ми дуже зацікавлені у зростанні інвестицій», - наголосив Порошенко і запросив іспанських бізнесменів стати «співавторами та співзасновниками українського успіху».

Читайте також: Марина Порошенко домовилася про обмін досвідом у галузі інклюзивної освіти з Іспанією

Глава держави також розповів про результати переговорів з іспанським Прем’єр-міністром Педро Санчесом. «Важливо і символічно, що перша зустріч нового Прем’єр-міністра була з української делегацією. Це хороший знак, і дуже вдячний за це», - підкреслив Порошенко.

Як повідомлялося, глава Української держави з 2 до 4 червня перебуває з робочим візитом в Іспанії. Це - перший за 22 роки візит Президента України до Королівства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-