Британці розроблять нову IT-платформу для депозитарної системи України

Британці розроблять нову IT-платформу для депозитарної системи України

Укрінформ
Національний депозитарій України підписав контракт на розробку нового програмного забезпечення для депозитарної системи фондового ринку з британською компанією Percival Software Limited.

Про це повідомляє прес-служба НДУ.

"Визначено етапи і терміни розробки і впровадження нової IT-платформи. Учасники ринку матимуть більше часу для тестування системи, ніж передбачалося раніше", - йдеться в повідомленні.

У НДУ зазначається, що закінчився підготовчий етап створення нового програмного забезпечення для Центрального депозитарію. Підсумком стало підписання контракту з розробником - компанією Percival Software Limited, який визначає всі необхідні деталі, пов'язані з поставкою і підтримкою системи до запуску, а також супроводу ПЗ у процесі роботи. 

У результаті робіт з аналізу законодавчих вимог і бізнес-процесів депозитарної системи України було сформовано технічне завдання до договору. Вартість договору не перевищує суму, раніше затверджену Наглядовою радою НДУ, відзначили в прес-службі. 

З 1 червня 2018 року розпочинається безпосередня робота над проектом.

Читайте також: У Нацкомісії нагадали про обмежувальні заходи на фондовому ринку

Відповідно до контракту, передбачено такі етапи розробки: поставка системи з основним функціоналом - листопад 2018 року; початок робіт з тестування ПЗ співробітниками НДУ, які триватимуть до запуску; поставка системи з фінальним функціоналом - квітень 2019 року. Початок робіт з тестування ПЗ учасниками фондового ринку України. Запуск нової системи - 5 серпня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-