Японська Toshiba співпрацюватиме з Україною в енергетичній сфері

Японська Toshiba співпрацюватиме з Україною в енергетичній сфері

Укрінформ
Міністерство енергетики та вугільної промисловості України працюватиме з японською компанією Toshiba в реалізації спільних проектів в енергетичній сфері.

Про це йшлося у ході робочої зустрічі заступника міністра з питань європейської інтеграції Наталії Бойко з компанією Toshiba, повідомляє прес-служба Міненерговугілля. 

"Компанія Toshiba Energy Systems має намір зробити внесок у підвищення потужності електротехнічного обладнання для АЕС, зацікавлена у використанні досвіду України та в реалізації спільних проектів на інших напрямках", - йдеться в повідомленні Міненерго.

У ході зустрічі представники японської компанії провели презентацію про діяльність компанії, досвід відносин з компаніями світу та зупинились на можливих напрямах співпраці в енергетичній сфері України. Сторони переконані, що співпраця у сфері використання ядерної енергії сприятиме стабільному соціально-економічному розвитку України і Японії.

Читайте також: Німецький міністр економіки обіцяє Україні тісну співпрацю

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні минулого року НАЕК «Енергоатом» і японська Toshiba Energy Systems & Solutions Corporation підписали Меморандум про взаєморозуміння в ядерно-енергетичній галузі з метою розвитку співробітництва з питань модернізації турбогенераторного обладнання атомних електростанцій України. Наступним етапом співпраці стане підписання Меморандуму ПАТ "Турбоатом " (Харків) і Toshiba Energy Systems у червні 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-