На Житомирщині суд повернув у держвласність комплекс вартістю 8 мільйонів

На Житомирщині суд повернув у держвласність комплекс вартістю 8 мільйонів

Укрінформ
Господарський суд Житомирської області повернув у державну власність майновий комплекс хлібоприймального підприємства вартістю 7,7 млн грн.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Житомирщини. 

«За позовом прокуратури області господарським судом Житомирської області визнано недійсним та скасовано рішення виконавчого комітету Бровківської сільської ради Андрушівського району, а також видане нею приватному товариству свідоцтво на право власності на майновий комплекс площею понад 11 тис. кв. м», - повідомляє прес-служба.

За інформацією прокуратури, у 2012 році виконавчий комітет Бровківської сільської ради прийняв неправомірне рішення про надання приватному акціонерному товариству дозволу на оформлення права приватної власності на зазначений майновий комплекс вартістю 7,7 млн грн.

Зокрема, дозвіл надано з порушенням вимог Закону України «Про управління об’єктами державної власності», не дивлячись на те, що майновий комплекс перебував у державній власності.

Читайте також: Уряд сконцентрований на реформах і продовжує діалог з партнерами – Гройсман

Прокуратура області двічі  проходила усі судові інстанції. Вищий господарський суд України ще раз передав справу на новий розгляд до господарського суду Житомирської області, яким позов прокуратури області задоволено в повному обсязі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-