Порошенко прокоментував відкриття в Україні нового заводу Head

Порошенко прокоментував відкриття в Україні нового заводу Head

Укрінформ
Президент Петро Порошенко провів зустріч з виконавчим директором компанії Head та колишнім спеціальним представником прем'єр-міністра Великої Британії Гордона Брауна Йоганом Еліашем

Еліаш повідомив про рішення компанії побудувати нове найбільше виробництво саме в Україні – на Вінниччині, повідомляє прес-служба глави держави.

"Я хочу привітати вас з дуже важливим рішенням. Це абсолютно правильний крок компанії Head. Ваш прихід в Україну є унікальним поєднанням потенціалу нашої країни і потенціалу вашої компанії», - зазначив Порошенко. 

У свою чергу,  Еліаш, подякував главі держави за прийом та поділився своїми враженнями від змін в України і прокоментував своє рішення інвестувати в нашу країну. 

"Ми провели ретельний аналіз не тільки України, а й інших країн. Я вважаю, що Україна пропонує найкращі можливості для конкурентоспроможного випуску продукції в цій частині світу, навіть кращі ніж в Китаї. Я дуже вражений розвитком вашої країни», - сказав глава компанії Head.

Читайте також: На Львівщині запустили вже восьму сонячну електростанцію на даху

Інвестиційний проект компанії Head у місті Вінниця складає 80 млн євро і розрахований на три етапи. Протягом 2019-2020 років буде збудований найбільший завод компанії з виробництва продукції для зимових видів спорту (лижі, лижні черевики та лижні кріплення). Кількість нових робочих місць складе на початковому етапі близько 300, а з 2022 року під час розширення виробництва орієнтовна кількість нових робочих місць має досягти 1000 осіб.

Head International Holding GmbH – австрійська компанія, що виробляє спортивне обладнання для зимових видів спорту, тенісу та підводного плавання з аквалангом. Виробництво компанії розташовано в Австрії, Чехії, Болгарії, Китаї. Компанія присутня у 85 країнах світу. Бренд Head є найбільш упізнаваним в світі в сфері гірськолижних видів спорту.

Компанія Head є спонсором Федерації плавання України та плавця збірної України №1 Андрія Говорова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-