Голова Представництва ЄБРР в Україні очолив Номінаційний комітет

Голова Представництва ЄБРР в Україні очолив Номінаційний комітет

Укрінформ
Головою Комітету з призначення керівників особливо важливих для економіки державних підприємств (Номінаційний комітет) став голова Представництва ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер.

Про це він сказав на брифінгу щодо членів оновленого Комітету з призначення керівників особливо важливих для економіки державних підприємств (Номінаційного комітету), повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вчора у нас відбулось засідання Номінаційного комітету в новому складі, і ми вирішили питання структури самого комітету. Мене було висунуто на посаду голови цього комітету, і я погодився. Максим Нефьодов (став - ред.) заступником голови комітету», - сказав Аджунер.

Він також зауважив, що на цій зустрічі було погоджено критерії вимоги до відбору членів наглядових рад Укрзалізниці та Укренерго.

«Ми узгодили вимоги до консультантів з набору персоналу, які увійдуть до постійного складу секретаріату. І ми також домовились про графік засідань Номінаційного комітету з тим, щоб якомога швидше провести відбір, і призначити керівників та членів наглядових рад держпідприємств», - додав Аджунер.

Читайте також: Данія дозволить Nord Stream 2 під гарантію транзиту газу через Україну

Як повідомлялось раніше, на початку квітня Кабінет міністрів прийняв рішення про утворення і затвердження складу нового Номінаційного комітету з відбору керівників держпідприємств. До складу комітету з призначення увійшли міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко, перший заступник голови МЕРТ Максим Нефьодов, перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова, представник відповідного органу управління та за згодою чотири незалежні експерти з правом дорадчого голосу. Серед них: Шевкі Аджунер (голова Представництва ЄБРР в Україні), Йоста Люнгман (представник МВФ), Джейсон Бретт Пеллмар (регіональний менеджер МФК в Білорусі, Молдові та Україні), Альгірдас Шемета (бізнес-омбудсмен).

Фото: turkhaber

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-