Розвиток митної інфраструктури набирає обертів - меморандум ДФС

Розвиток митної інфраструктури набирає обертів - меморандум ДФС

Укрінформ
Державна фіскальна служба спільно з Міжнародною організацією з міграції підписали меморандум щодо закріплення розпочатої співпраці двох організацій у сфері інтегрованого управління кордонами.

Про це повідомляє прес-служба ДФС на своїй сторінці у Facebook. 

«Підписаний документ закріпив розпочату співпрацю двох організацій у сфері інтегрованого управління кордонами, яка вже має позитивні результати щодо реалізації спільних проектів», - йдеться в повідомленні.

За словами в.о. голови ДФС Мирослава Продана, меморандум не тільки закріплює спільні напрацювання за останні роки, але й відкриває нові можливості для співпраці у сфері управління кордонами. Зокрема, у напрямі підвищення кваліфікації працівників митних органів, розвитку митної інфраструктури, у першу чергу, пунктів пропуску, та оснащення митних органів сучасними технічними засобами митного контролю.

Читайте також: Гройсман каже, що “митні” сканери виведуть із тіні контрабанду

Очільник ДФС також відзначив успішні кроки ДФС та МОМ в реалізації великомасштабних інфраструктурних проектів. Так, 19 грудня 2017 року започатковано спільний контроль в пункті пропуску «Паланка» та представлено прогрес з реалізації проекту з будівництва спільно керованого пункту пропуску «Паланка».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-