НБУ презентував новий бренд та бета-версію нового сайту

НБУ презентував новий бренд та бета-версію нового сайту

Укрінформ
Національний банк України презентував новий бренд та бета-версію нового сайту регулятора, на який планується перейти вже до кінця 2018 року.

Про це повідомляє прес-служба НБУ

«Національний банк України оприлюднив бета-версію свого нового сайта... Закриття старої версії сайта та повний перехід на новий ресурс заплановані до кінця цього року. На період співіснування двох версій сайта першоджерелом інформації вважатиметься поточна версія офіційного інтернет-представництва Національного банку України», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: НБУ продовжив санкції проти чотирьох російських банків

Особливість нового сайту - у його інтерактивності, відкритості та зрозумілості. Центральний банк перейшов від концепту "великої складної енциклопедії" до сайту зі структурованим доступним контентом та дружнім інтерфейсом. Національний банк перейшов до нових принципів викладення контенту, завдяки яким складні економічні поняття висвітлені простою та доступною мовою. Так, великі блоки тексту замінені короткими параграфами, зручно представлені інфографіки, відеофайли, а також посилання на документи та дані. Сайт викладено сучасним інтерфейсом, який покликаний створити абсолютно новий користувацький досвід. Дизайн сайту повністю адаптований до смартфонів, планшетів, ноутбуків і настільних комп'ютерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-