Комісія з добору членів НКРЕКП оголосила конкурс на ще дві посади

Комісія з добору членів НКРЕКП оголосила конкурс на ще дві посади

Укрінформ
Конкурсна комісія з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, оголосила відкритий конкурс на зайняття двох посад членів регулятора.

Про це інформує прес-служба Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки. 

"Конкурсна комісія з добору кандидатів на посади членів  Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, відповідно до свого рішення (Протокол №6  від 26.02.2018р.) оголошує відкритий конкурс на зайняття двох посад членів НКРЕКП", - йдеться у повідомленні.

Прийом документів триватиме з 27 лютого 2018 р. до 12 квітня 2018 р. включно.

Читайте також: Конкурсна комісія з призначення членів НКРЕКП отримала 51 заявку

Як повідомляв Укрінформ, конкурсна комісія 10 січня оголосила конкурс на зайняття п’яти посад членів НКРЕКП. Комісією отримано 51 заявку, результати конкурсу стануть відомі 23 березня. Нацрегулятор втратив кворум наприкінці листопада через звільнення одного з членів комісії. У грудні парламент ухвалив закон, що дозволив Президенту України призначати членів комісії для утворення кворуму до оголошення результатів конкурсу на заміщення посад членів НКРЕКП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-