Контроль сплати за оренду землі - на Одещині реалізують проект

Контроль сплати за оренду землі - на Одещині реалізують проект

Укрінформ
Реалізацію пілотного проекту з контролю за повнотою та своєчасним надходженням орендної плати за землю держвласності сільгосппризначення ініціювали у Лиманському районі Одещини.

Про це повідомляє прес-служба ОДА. 

"Цей пілотний проект ми започатковуємо в рамках інвентаризації земель сільськогосподарського призначення державної власності, у подальшому поширимо набутий досвід на території всієї Одещини. Обговоримо деталі під час зустрічі з аграріями регіону", - зазначив голова Одеської облдержаміністрації Максим Степанов.

За його словами, йдеться про спільні зусилля Лиманської райдержадміністрації та облуправління ДФС України. У рамках проекту сформовано реєстр чинних договорів оренди із визначенням площі та орендаторів. Зазначену інформацію направлено до облуправління ДФС для опрацювання щодо повноти та своєчасності нарахування та сплати орендної плати за 2015-2017 роки.

За результатами перевірки буде встановлено розбіжність у цифрах між надходженням коштів та наявного податкового боргу.

Читайте також: Бізнесу торік відшкодували ПДВ на 120 мільярдів - Держказначейство

Зі свого боку голова Лиманської РДА Василь Приймак уточнив, що "завдяки реалізації цього проекту можна пересвідчитись у своєчасності надходження орендної плати. Плануємо також сформувати реєстр таких договорів оренди для збільшення надходжень коштів до бюджету".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-