У НБУ призначили директора департаменту виїзних перевірок банків

У НБУ призначили директора департаменту виїзних перевірок банків

Укрінформ
Директором департаменту виїзних перевірок банків НБУ призначено Дениса Новикова.

Про це повідомляє прес-служба НБУ

«За результатами відкритого конкурсу на вакантну посаду директора департаменту виїзних перевірок банків Національного банку України з 9 лютого 2018 року призначений Денис Новиков», - йдеться в повідомленні.

У конкурсі взяли участь 69 претендентів. На фінальному етапі Правління НБУ провело співбесіди з чотирма претендентами, з числа яких обрало кандидатуру Дениса Новикова. Він найбільш повно відповідав вимогам та цілям вакантної посади.

Читайте також: НБУ на аукціоні купив $49,9 мільйона

Новиков має понад 22-річний досвід роботи на банківському ринку, із яких 10 років - у Національному банку на керівних посадах в системі безвиїзного нагляду та інспектування. До призначення на нову посаду з березня 2015 року працював заступником директора Департаменту банківського нагляду - начальником управління. Під час роботи в НБУ Новиков активно співпрацював з місіями Міжнародного валютного фонду та Світового банку, організовував роботу з виконання умов відповідних меморандумів. Зокрема, відповідав за організацію підготовки та в подальшому за проведення виїзного діагностичного інспектування найбільших банків, а за результатами діагностичного обстеження - за співпрацю з банками в підготовці та виконанні планів фінансового оздоровлення та планів докапіталізації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-