Київський бронетанковий торік виконав Держзамовлення на 100% - Укроборонпром

Київський бронетанковий торік виконав Держзамовлення на 100% - Укроборонпром

Укрінформ
ДП  "Київський бронетанковий завод", що входить до складу ДК "Укроборонпром", завершив 2017 рік повним виконанням Державного оборонного замовлення (ДОЗ).

Про це повідомляє прес-служба Укроборонпрому

“Загалом з цехів Київського бронетанкового заводу у 2017 році вийшло понад 100 одиниць нових, модернізованих та відновлених одиниць бронетехніки та іншого озброєння.  Ця та інша діяльність заводу дозволила отримати 503 млн грн чистого доходу від реалізації продукції, що дозволило сплатити у бюджет усіх рівнів за 2017 рік більше 80 млн грн податків та зборів. Для порівняння, у 2014 році чистий дохід від реалізації продукції склав бизько 287 млн грн”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що такого темпу робіт вдалося досягнути завдяки організації нового сучасного складально-зварювального виробництва, “завдяки якому завод отримав можливість принципово, в рази, наростити темпи виробництва, скоротити витрати та закласти новий технологічний потенціал підприємства”.

Впродовж року Київським бронетанковим заводом були виконані роботи з відновлення основних бойових танків Т-72АВ, які оснащені навісним динамічним захистом "Контакт", розміщеним за зразком Т-64БВ. Таке розміщення динамічного захисту має значно більшу ефективність порівняно зі стандартним розміщенням на Т-72.

Читайте також: У Полторака розповіли про пріоритети оборонного держзамовлення

Протягом 2017 року фахівці Київського бронетанкового заводу також неодноразово проводили ремонтні роботи безпосередньо в зоні АТО, де у польових умовах відновлювали пошкоджену у боях бронетехніку.  За рік колективи виїзних ремонтних бригад заводу відремонтували близько півсотні одиниць техніки та неодноразово отримували почесні грамоти та подяки від самих військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-