До стягнення штрафу з Газпрому залучать іноземних радників - Мін'юст

До стягнення штрафу з Газпрому залучать іноземних радників - Мін'юст

Укрінформ
У Міністерстві юстиції України готують тендер для залучення іноземних радників, які займатимуться питанням стягнення штрафу Антимонопольного комітету України з Газпрому.

Про це заявив заступник міністра юстиції України Сергій Шкляр під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Ведеться робота в цьому напрямку, зараз, наскільки мені відомо, готується підготовка тендеру для залучення іноземних радників, які будуть займатися цим питанням за кордоном», - заявив Шкляр, відповідаючи на запитання, які дії збирається вжити Мін'юст цьогоріч для арештів активів Газпрому за кордоном.

Як повідомлялося, 22 січня 2016 року АМКУ оштрафував російський Газпром на 85,966 млрд гривень за зловживання монопольним становищем на ринку транзиту газу. Газпром мав сплатити його до 4 травня 2016 року.

Читайте також: Нафтогаз vs Газпром: у РФ заявляють, що їх не зрозуміли - апеляція буде

У квітні 2016 року Антимонопольний комітет (АМКУ) доручив Державній виконавчій службі стягнути 172 млрд грн штрафу і пені з компанії «Газпром» (Росія) за зловживання монопольним становищем на ринку транзиту природного газу через Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-