Метінвест першим в Україні отримав сертифікат Центру експертизи SAP рівня Advanced

Метінвест першим в Україні отримав сертифікат Центру експертизи SAP рівня Advanced

Укрінформ
Група Метінвест пройшла міжнародний аудит ІТ-процесів і першою в Україна отримала сертифікат Центру експертизи клієнта SAP рівня Advanced.  

Про це повідомляється на сайті Метінвесту. 

"Група Метінвест на початку грудня пройшла міжнародний аудит ІТ-процесів і отримала сертифікат Центру експертизи клієнта SAP рівня Advanced. Компанія стала першою в Україні, четвертою в СНД і увійшла до ТОП-50 світових компаній, сертифікованих на цьому рівні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сертифікат підтверджує високий рівень якості послуг, що надає Центр експертизи сервісів, дотримання найкращих світових практик та стандартів у сфері побудови ІТ-систем у компанії.

Центр експертизи містить у собі ІТ-рішення, спрямовані на підвищення ефективності та прозорості бізнес-процесів, покращення ІТ-систем і оперативне реагування на мінливі вимоги бізнесу.

Така система управління забезпечує стабільність і високу якість операцій, знижує витрати на підтримку і розвиток ІТ-систем. Центр експертизи дає можливість швидше впроваджувати інновації, зберігаючи якість супроводу бізнесу.

Читайте також: На Авдіївському заводі нарощують виробництво коксу, відновлюючи пошкоджені печі

Метінвест – найбільший клієнт SAP в Україні з 2012 року. Група використовує близько 20 SAP-систем, які автоматизують бізнес-процеси компанії практично у всіх сферах діяльності. У 2014 році Метінвест отримав сертифікат Центру експертизи клієнта SAP рівня Primary.

Програма автоматизації управління активами компанії на базі систем SAP триває вже понад чотири роки. В єдиній інформаційній системі працюють шість підприємств – ММК імені Ілліча, Північний, Інгулецький і Центральний ГЗК, Авдіївський коксохімічний завод, компанія «Метінвест-СМЦ», а також керуюча компанія «Метінвест Холдинг».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-