Кредити з Китаю сприятимуть експорту українського зерна до цієї країни - Мінагро

Кредити з Китаю сприятимуть експорту українського зерна до цієї країни - Мінагро

Укрінформ
Представники Державної продовольчо-зернової корпорації України (ДПЗКУ) обговорили з керівництвом Департаменту корпоративного бізнесу Ексімбанку КНР варіанти більш ефективного використання кредитних коштів.

Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики з посиланням на керівника ПАТ «ДПЗКУ» Дмитра Гавриша.

"Ми докладаємо максимальних зусиль стосовно налагодження та подальшого розвитку взаємовигідного співробітництва з китайськими партнерами у сфері торгівлі зерновими та продуктами їх переробки», - підкреслив Гавриш.

Читайте також: Петренко запропонував китайським інвесторам ретельніше проаналізувати можливості України

За його словами, проект поставок зернових до Китаю наразі є найбільшим з тих, що реалізуються між Україною та Китаєм, тому актуальним завданням була участь представників ДПЗКУ в роботі офіційної української делегації, яка спільно з китайськими партнерами розглядала стан реалізації двостороннього сільськогосподарського проекту та опрацьовувала можливі шляхи його активізації.

Як повідомляв Укрінформ, делегація ДПЗКУ здійснила робочий візит до Китайської Народної Республіки (м. Пекін) у період з 13 по 18 листопада 2017 р. з метою участі у роботі Підкомісії з торговельно-економічного співробітництва Комісії зі співробітництва між Урядами України та КНР та Робочої групи з питань інвестицій у її складі. Також було проведено низку переговорів з представниками Ексімбанку Китаю та Китайської національної корпорації машинної промисловості та генеральних підрядів (ССЕС).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-