Петренко запропонував китайським інвесторам ретельніше проаналізувати можливості України

Петренко запропонував китайським інвесторам ретельніше проаналізувати можливості України

Укрінформ
Міністр юстиції України Павло Петренко запросив китайських інвесторів до більш ретельного аналізу інвестиційних можливостей України. 

Про це міністр юстиції Павло Петренко зазначив під час зустрічі з Керівником політико-правової комісії ЦК КПК, членом Держради (уряду) КНР Го Шенкунєм в рамках свого робочого візиту до КНР, інформує прес-служба Мін'юсту.

«Ми розраховуємо на підтримку з боку дружнього Китаю на міжнародній арені. Ми повністю відкриті для економічного співробітництва та запрошуємо китайських інвесторів до більш ретельного аналізу інвестиційних можливостей України, особливо - напередодні великої приватизації, яку уряд планує оперативно реалізувати після прийняття необхідного пакету законів в ВР вже найближчим часом», - сказав міністр юстиції.

Зазначається, що окремо під час зустрічі обговорювався поточний статус з питань захисту прав власності та інвестицій в Україні, що є принциповими для прийняття рішення під час вкладання коштів в економіку країни з боку міжнародних інвесторів.

Читайте також: Митне питання: Пекін звинувачує Євросоюз у порушенні правил СОТ

Окрім того Петренко розповів про зміни, які нині запроваджуються в Україні. Зокрема, учасники зустрічі звернули увагу на те, що процес відкриття державних реєстрів та реалізація антикорупційних ініціатив є одним з ключових стратегічних пріоритетів для українського уряду.

«Мін'юст відкрив реєстри власності та бізнесу. Ми першими серед європейських країн на законодавчому рівні закріпили обов'язок юридичних осіб вказувати своїх реальних власників. Прозорість і відкритість є ефективними засобами боротьби з корупцією та покращення бізнес-клімату в державі. Такий підхід позитивно позначається на обсягах інвестицій в нашу економіку», - наголосив Петренко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-