Туреччина зацікавилася

Туреччина зацікавилася "зеленими" проектами в Україні

Укрінформ
Турецька компанія Solaray Renewable Energy розширює ринок та розглядає можливість впровадження проектів з виробництва «чистої» енергії в Україні. 

Про це повідомляє Держенергоефективності за результатами зустрічі очільника відомства Сергія Савчука та генерального директора турецької компанії Енгіна Мумджу.

Як зазначається, крім сонячної енергетики, турецькі інвестори зацікавилися й іншими проектами: встановлення біогазових установок, біоТЕЦ тощо.

У ході переговорів керівник Держенергоефективності повідомив, що в Україні є значні ресурси, сприятлива законодавча база, а також високий попит на проекти з виробництва тепла та електроенергії з «чистих» джерел енергії.

Читайте також: Туреччина знаходиться у першій п’ятірці торговельних партнерів України - посол

За результатами зустрічі сторони домовилися співпрацювати. Агентство надасть компанії детальну інформацію щодо законодавчих умов та можливостей реалізації «зелених» проектів в різних регіонах країни. Також турецькі підприємці ознайомляться з потенційними проектами на Інтерактивній карті UAMAP.

Компанія Solaray Renewable Energy спеціалізується на проектах з відновлюваної енергетики, переважно сонячної. Найпотужніший партнер компанії - це німецьке підприємство Enerparc AG, яке встановило більше 1,6 ГВт сонячних станцій у країнах Європи, Азії, а також в США.

Разом із Enerparc AG турецькі підприємці звели низку сонячних станцій потужністю від 2,8 МВт до 85 МВт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-